Mondmaskers veiligheid

Mythes, veiligheid en schijnveiligheid van mondmaskers met checklist om te doorlopen alvorens mondmaskers te kopen

Mondmaskers, er is veel over te doen, maar hoe zit het nu werkelijk? Veel mensen die in productiebedrijven werken voelen zich onrustig of zijn zelfs bang omdat ze weten dat er bijna geen goedkeurde FFP2- maskers verkrijgbaar zijn. Vertel jij jezelf ook dat elk masker de drager toch wel een beetje bescherming biedt? Een blog met zin en onzin van mondmaskers, veiligheid en schijnveiligheid en een checklist om eerst te doorlopen voordat je maskers gaat kopen.

Mythes over mondmaskers

Geloof jij dat medische maskers zowel de patiënt, als de drager beschermen? Dat mondmaskers anderen beschermen omdat jij beschermd bent? Ben jij blij met alle bedrijven die nu als een speer mondmaskers gaan maken? Denk je dat het reëel is dat zij het tekort oplossen? Denk je dat als je een masker wast of ontsmet het blijvend beschermt en langer meegaat? Lees dan zeker dit blog en download het whitepaper.

Gewaardeerde collega’s gaan uitgebreid in op deze en andere mythen.

De uitdagingen bij het dragen van mondmaskers

Grote uitdagingen ontstaan door de schaarste van mondmaskers. Het ene masker is immers het andere niet. En hoe is het nu echt gesteld met de bescherming van de verschillende maskers?

Ik krijg veel vragen over schijnveiligheid en welke maskers je met een gerust hart in bepaalde sectoren kunt inzetten? Je leest het in de download onderaan dit artikel.

 

Eerst de check doorlopen, dan pas maskers kopen

Social distancing is een maatregel die lijkt te helpen. Garantie krijgen we nooit. Of mondmaskers ons gaan helpen zal de tijd uitwijzen. Wil je weten welke mythen er bestaan rondom maskers en wat de juiste methode is om veilige persoonlijke beschermingsmiddelen te kiezen?

Een download vind je in de link hieronder. Een betrouwbaar artikel over de zin en onzin van mondmaskers, veiligheid en schijnveiligheid en een checklist om eerst te doorlopen voordat je een masker gaat kopen.

Download hier het onderzoek inclusief de checklist.

 

Vragen? Weet mij te vinden via: 06 248 494 95 of mail naar dbok@dbarboadvies.nl